ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Jesi li ‘razmaženo derište’ u manifestaciji?

13 May 2020 / Nera Crnčić

Jesi li ‘razmaženo derište’ u manifestaciji? Koje odmah morat isti tren dobiti, ono što je zamislilo? Koje nema obraza pričekati trenutak?


Sjeti se one djece koja uvijek imaju tantrum čim isti tren ne dobiju što žele.


Događa li se i tebi to u manifestaciji. Da odrediš neki cilj i ‘poludiš’ jer materijalan rezultat se nije pojavio drugi-treći dan?


Što je cilj veći (tj. udaljeniji od početne točke tvoje sadašnjosti), zbog same tromosti materije kroz energiju, trebat će više koraka i materijalnog vremena za premještanje na liniju stvarnosti na kojoj jest tvoja manifestacija. Iako u kvantnom prostoru ona već energetski postoji upravo sada.


Tako ljudi žele manifestirati harmoničnu vezu i/ili harmonizirati odnos sa sadašnjim partnerom ili novi posao, veća primanja, optimalno zdravlje, naprave 1 meditaciju/molitvu/afirmaciju/ritual, što god njihov um trenutno smatra da djeluje i nema rezultata drugi dan. Ili nema željenog rezultata drugi tjedan.


Zapamti jednu stvar, ako je tvoj cilj ostvariv za 1 dan, nije ni vrijedan početka manifestacije i učenja.


Pogledaj razvoj bilo čega, bilo koga. Bilo koje kompanije, npr. Apple, Amazon, Meta. Pogledaj razvoj bilo koje osobe uspješne. Jesu li te osobe i tvrtke prvi dan bile ono čemu danas svjedočimo? Ali ipak jesu li odustale jer nisu bile isti tren puna vizija sebe?


Prvi dan je početak, premještanja na liniju stvarnosti tvoje manifestacije. Kao što materijalan svijet poznaje određene zakonitosti, tako i energetski svijet ima svoje zakonitosti. Kada se ta dva svijeta spoje kroz svjesnu manifestaciju ka tvom cilju, ne zaboravi da će materijalan svijet imati svoje zakonitosti koje se ne zaobilaze.


Uzmi za primjer želiš novu kuću.

Na nekom mjestu. Kupuješ zemljište, manifestiraš novac za to zemljište i gradnju kuće, dakle znaš točno kamo je usmjerena tvoja stvaralačka energija, realno je znati da nećeš odraditi jednu manifestacijsku tehniku (od 20 min npr.), a ostatak dana usmjeravati energiju na sve ono što te muči i neće se stvorena kuća pojaviti sutradan na onome mjestu koje si zamislio.


Treba vremena za gradnju. Treba energiju koju tvoja duša iz metafizičkog svijeta tebi prenosi, očitati na svjesnoj razini i krenuti putem usmjeravanja energije ka fizičkom ishodu, dakle krajnjem rezultatu.
Ali ima osoba koje misle, ja neću se više mučiti i boriti s novčanim manjkom, s lošim zdravljem, odnosom prema sebi i ja sam sad takva i takva osoba. Te rezultat ne dobiju drugo jutro. Ne probude se u Dubaiju, nemaju mega plus na računima, nisu pred oltarom, nije kuća magično se materijalizirala preko noći i popiz*. Odjbu manifestaciju i svoj materijalan cilj, jer im se nešto preko noći nije ostvarilo.


Možda nemaju izvanjski tantrum, ali imaju spiritualni.


Zato ne gubi vjeru u sebe, jer tvoj cilj nije ostvaren za tjedan dana ili dan.
Ima stvari u manifestaciji kad već kreneš, koje će se zaista pojaviti u jednom danu, tjednu, no napominjem što je tvoj cilj veći i udaljeniji od tvoje sadašnje linije stvarnosti i naredbi polju, trebat će mrvu više vremena za uzemljenje u materijalnom svijetu.


Zato si ne dopuštaj u manifestaciji biti ‘razmaženo derište’, koje nije isti tren dobilo lizalicu, čim je pomislilo na nju.


Za tvoj uspjeh,
Skill Energy Coach


P.S. upiši program Life Rebranding i manifestiraj kao pro. Start 28. 2. 2024.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching