ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Jesi li prvi u obitelji koji je započeo iscjeljivanje?

13 May 2020 / Nera Crnčić
Jesi li prvi u obitelji koji je započeo iscjeljivanje?
Slika Pixabay

Jesi li prvi u obitelji koji je započeo iscjeljivanje?

Ili si možda čak i jedina osoba koja se odvažila na taj put, iscjeljivanja, osobnog i spiritualnog razvoja?

Tada shvati da si ti osoba koja prekida transgeneracijske limite, koji se protežu čak do 14, možda i više koljena unazad.

Ti si osoba koja prekida začaran krug obitelji, koji se mogu nalaziti u pogledu na financije. Da se primjerice treba raditi od jutra do navečer, samo za koricu kruha. Da primjerice žene nemaju pravo glasa u tvojoj obitelji. Da je potlačivanje, emocionalno, psihičko i fizičko nasilje nešto što se treba dalje prenijeti.

Ti si onaj koji prekida generacijsku traumu. Nadam se da shvaćaš koji impakt zapravo imaš. Da shvaćaš koliko pridonosiš na buduće generacije svojeg rodovnog stabla. Koji put si im utkao?

Jesi li prvi u obitelji koji je započeo iscjeljivanje?

Jer tada za tebe grube riječi i batine nisu način odgoja. Omalovažavanje ne postoji. Tada ti razumiješ emocionalne potrebe sebe i drugih. Ne zanemaruješ svoju ni tuđu dobrobit. Istražuješ autentičnost, prihvaćanje.

Postavljaš svijet za sebe i sljedeće generacije koje mogu reći ne. Koje, kao i ti, postavljaju zdrave granice. Koji zarađuju bez da rintaju od 0-24, da ni sami ne znaju zašto. Kreiraš svijet gdje su ljubav, zajedništvo i jednota izraz duše. Kreiraš generaciju koja uči, radi na sebi, istražuje, budi se, razumije, raste.

Zato se nadam ako si prvi ili čak jedini u svojoj obitelji koji prekida generacijsku traumu ili kako bi se stručnije reklo karmičke začarane obrasce svoje obitelji koji nikad nisu donije ploda, da razumiješ koliko si jak, predan, hrabar.

I zato na preprekama koje ti se čine u nekim trenucima nepremostive budi nježan prema sebi. Budi pun ljubavi, razumijevanja i podrške. Jer generacijske limite bilo kakvog nasilja, nerazumijevanja, nijekanja osnovnih potreba, uma, duha i tijela, generacijske limite financija, odnosa prema radu, vlastitom tijelu, seksualnosti, ljubavi, vezama, nije lako iscjeljivati. Cijelu jednu paletu unutarnjeg djeteta, rada sa sjenom, buđenjem feminine energije, prihvaćanjem masculine energije, otpuštanja. Bit će tu i suza i oprosta i smijeha. I tada budi nježan prema sebi.

Zbog te kompleksnosti, se to i naziva razvoj, spiritualni i osobni, a ne spiritualni odmor.

Jesi li taj krči put sebi i mijenja generacijsku liniju za svoje sinove i kćeri, tada se priključi Reiki Healing Retreatu U+u Istri 18.-20.03.2022 i nauči tehniku s kojom ćeš brže i lakše iscijeliti ono na čemu radiš, a potom i manifestirati život koji ti odgovara. Više detalja saznaj na poveznici.

S ljubavlju, Nera

Podijeli članak s onima koje voliš

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching