ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Izaberi kartu i saznaj svoju vibraciju!

13 May 2020 / Nera Crnčić

Ovdje su tri karte koji će ti pomoći odrediti na što se trebaš fokusirati baš sada. Bilo da se radi o osobnom ili o spiritualnom razvoju. Izaberi kartu koja te najviše privuče i kreni kreirati s lakoćom!

Prosperitet kroz Univerzum

Ako te privukla ova karta svakako je vrijeme da prihvatiš čim si okružen i iskoristiš to za svoj osobni napredak. Pogledaj u sebe i saznaj koje kvalitete i vrline imaš. Koje već dugo ne upotrebljavaš.

Tada se fokusiraj direktno za zakon manifestiranja, neka ti energija svemira bude suputnik u spiritualnom razvoju. Što ćeš se više opustiti i davati, više ćeš primati. No ovo davanje je isključivo prema sebi. Pokloni si vrijeme, razumijevanje i tehnike i taktike kojima ćeš podići svoju vibraciju.

Sa ovom kartom dolazi veliki prosperitet, kada se fokusiraš na bitno. Kad usmjeriš pažnju i energiju tamo gdje je već dugo želiš usmjeriti. S njom naravno dolazi i velika odgovornost.

Budi otvorena za primanje. Ponekad u životu nismo otvoreni za primanje, jer ne znamo primati. Bilo da se radi o primanju poklona ili čak komplimenata ima žena i muškaraca koji nisu naučeni primati. Tako da otvori se za primanje. I osjećaj ponos i zahvalnost kad primaš, jer vrijedna si primiti, prosperitet svemira.

Uvijek djeluj iz spektra najvišeg dobra i ljubavi. Iako možda ponekad sve izgleda kaotično, Svemir uvjek nastoji biti u savršenoj ravnoteži. Tako da iskoristi to!

Afirmacija dana: S lakoćom primam i prepoznajem ljubav oko sebe. Poklanjam si razumijevanje svakog trena.

Diši duboko

Kad te privuče karta broj 2. znaj da nisi u potpunosti prihvatila dah života. Nekako si blokirala Božanski princip u sebi koji podržava dah života. Opusti se i vrati se svjesnom disanju. Odahni duboko i osjeti kako ti se cijela pluća pune dahom života. Osjeti kako cijelo tvoje tijelo diše. Napuni svaku stanicu dobrom voljom.

Dah života jest snaga života. Rađamo se i prvo što učinimo jest udah. Udahni duboko i izdahni stres. Kada dišemo punim plućima, lakše je postojati. Organizam opskrbljujemo vitalnom energijom svemira, koja nam je potrebna za ravnotežu i sklad kojem težimo.

Nauči otpustiti stres na drugačije načine od stopiranja sebe, da dišeš punim plućima. Otpusti kroz dah sve što ti ne koristi u danu, a da se osjetiš bolje i moćnije upotrebljavaj vježbu energetske postavke dana. Vježba traje nekoliko minuta, a benefiti koje donosi na cjelokupni život su ogromni.

Afirmacija dana: Ja znam kako disati punim plućima. Ja svjesno odabirem živjeti u harmoniji i ljubavi!

Oaza u pustinji!

Ova karta pokazuje da ti trenutno treba balans. Vjerojatno je život oko tebe borba i iscrpljujuć, pa trebaš pronaći načine za obnavljanje energije. Previše toga se skupilo u tebi i jednostavno neke se stvari trebaju otpustiti, da lakše živiš.

Utoni u sebe u svoju oazu mira i iscjeljuj iznutra. Iscjeljuj kroz visoke vibracije ljubavi i mira. Otpusti ono što ti ne koristi. Ne trebaš uvijek biti na raspolaganju za druge. I sama trebaš obnoviti svoju životnu energiju. Kako bi puna dobrih emocija mogla živjeti uravnoteženo.

Odaberi neko smireno mjesto i meditiraj. Utoni u sebe u svoje mjesto mira i dopusti da te visoke vibracije intuitivno vode. Predugo si zatomljavala vlastitu intuiciju i sposobnosti, sada je vrijeme da se otkriješ sama pred sobom. Samo ti si sposobna promijeniti svoju vibraciju i usredotočiti se na sebe i postati slobodna.

Afirmacija dana: S lakoćom istražujem sebe i ono što volim. Dopuštam si pronaći svoju oazu mira.

Svakako se priključi facebook grupi Heal Point Coaching.

Prijavi se na newsletter i dobivaš mini motivacijski kalendar za Travanj 2021. za rad na sebi.

Naruči 10 dana Reiki Tarot card pull i uživaj u savjetima uz asistenciju i energiju svemira, namijenjenu baš tebi.

Za najviše dobro, Carpe diem.

xoxo

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching