ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Iscjeljivanja i manifestacija kroz Reiki

13 May 2020 / Nera Crnčić

Drugi dio iscjeljivanja i manifestacija kroz Reiki

Iscjeljivanja i manifestacija kroz Reiki
Slika Pixabay

Reiki iscjeljivanje je u kontinuiranoj praksi kao Unverzalna životna energija i svijest, eonima.

No preporod je doživio u Japanu, u prošlom stoljeću.

Prepoznat je kao izvrstan alat koji je usmjeren na osobni i spiritualni razvoj. Za iscjeljivanja, smirenje duha, iscjeljenje duše kao i odličan alat za manifestaciju. Reiki multidimenzionalna energetska disciplina pomaže u koncentraciji, u povezivanju s višim sebstvom i dimenzijama, iscjeljenju, bržoj manifestaciji, putovanju prošlosti, bilo da se odnosi na prošle živote ili pak iscjeljivanju trauma iz prošlosti. Kroz Reiki disciplinu lako se ponire u shadow work, iscjeljivanje unutarnjeg djeteta, općenitom povezanošću s trenutkom sada, mijenjanju moždanih valova. Naravno za usklađenje s energijama novca, obilja, zdravlja, ljubavi i harmonije.

Reiki ne donosi samo malu promjenu, za kratkotrajni rezultat, svakodnevnim prakticiranjem Reikija rezultati se produbljuju i trajni su. Odličan je jer je djeluje na centralni nervni sustav te daje fantastične rezultate kod depresije, nesanice, anksioznosti. Za one željne istraživanja odličan je kao alat za Akashijska putovanja, prošlosti, budućnosti kao i astralna putovanja i istraživanja. Iscjeljenje se događa ne samo na fizičkom, već i emotivnom, mentalnom, kao i spiritualnom dijelu nas samih. Želiš nešto oprostiti sebi i drugima možeš uz Reiki meditativni autotretman.

Slika Pixabay

Iscjeljivanja i manifestacija kroz Reiki-želiš li pak maknuti se od zone stresa, briga, zamjeranja, možeš kroz meditativni Reiki autotretman.

Trebaš li znanje o obilju, energije financijske slobode, Reiki će ti savršeno poslužiti. Želiš li pak iscijeliti nešto na sebi, bilo da se već manifestiralo na fizičkom planu, Reiki je odličan alat, jer ne djeluje samo na neki simptom, već te dubinski vodi u sam uzrok izazova koji imaš. Želiš postavljati granice, steći i razviti samopouzdanje, voljeti sebe, uspjet ćeš kroz Reiki.

Želiš nešto manifestirati, novi posao, soul-matea-a, harmonizirati odnose, Reiki će te voditi na tom putu za najviše dobro. Želiš li pak osjetiti obilje, zdravlje, podržavanje i duboku meditaciju, unutarnji mir posegni za Reikijem. Reiki također pomaže u poboljšanju osobnih talenata. Imaš talenat za prodaju, crtanje, slikanje, sviranje, pisanje, Reiki će te podići na višu razinu s koje ćeš lako downloadati nove informacije i implementirati ih u svoju praksu.

Sve se može materijalizirati, odnosno prebaciti na drugu liniju stvarnosti kad Reiki počinješ primjenjivati svakodnevno, barem 25 minuta. No sam Reiki pokazat će ti još jednostavnih načina kako ga primijeniti i koristiti u svakodnevnom životu, bez ikakvog odricanja. Jer Reiki je praksa oplemenjivanja tebe, svih oko tebe i Divine Polja. Učenje programa samoiscjeljenja. Da bi mogao steći dubinu znanja o Reiki procesu samoiscjeljivanja, trebat će vrijeme za praksu. Trebat će svladati različite tehnike, koje sam Reiki nudi kroz zapadnjačku praksu, kao i kroz iskonsku prvotnu disciplinu.

Slika Pixabay

Način na koji ga izvodiš pomaknut će te naprijed, blizu cilja, u nove spoznaje & manifestaciju željenog.

Ako redovito prakticiraš Reiki ništa nije daleko. Tvoj čist Reiki kanal otvoriti će ti, nove puteve i sustav iscjeljivanja. Koji će ići za tvoju korist, ali za korist i cijelog kolektiva. Za redovitu praksu najbolje je odvajati barem pola sata dnevno, za svoj osobni i spiritualni razvoj. To je vrijeme je bitno da se povežeš sa sobom. Sa svojom zahvalnošću. Sa sobom u danu. Sa emocijama, mislima, osjetima na tijelu. To je vrijeme da naučiš cijeniti sebe. Vrijeme da shvatiš koliko je važno cijeniti sebe i stoga odvojiš malo vremena za svoje potpuno ozdravljenje.

Iscjeljivanja i manifestacija kroz Reiki-Tehnika za iscjeljivanje na svim nivoima

Kao svoju tehniku ​​možeš koristiti ili skeniranje ili položaje ruku. Fokus trebao biti na regijama koje najviše zahtijevaju iscjeljenje. Iako će sama energija putovati gdje je najviše potrebna, ako na početku nemaš još dovoljno hrabrosti koristiti intuiciju. Kada sesija počne, energija će te pažljivo voditi, onamo kamo bi trebale ići ruke. Te naravno koji dio koji dio tijela treba iscijeliti. Kroz praksu dopusti si osjetiti sve što radiš, sve čemu svjedočiš i kako se odvija iscjeljenje. Za samopouzdanje u svemu tome, trebat će ti naravno određeno vrijeme i rad na sebi. Dopusti si osjetiti frekvenciju i vibraciju same energije, kao i njene poruke.

Prilikom autotretmana možeš si posvetiti potpuni fokus. Razmisli o svojim svakodnevnim aktivnostima i kamo ide vaš život. Upravo će razmišljanjem o svojoj životnoj praksi, navikama, potrebama, iznjedriti mentalnu čistoću. Potraga za samoiscjeljenjem proizvesti će veliki utjecaj. Ne samo na tebe, već i na kolektiv. Tada dopusti da ti se pokaže koji su bolji i kvalitetniji putevi, kojima možeš krenuti, primjerice u manifestaciji. U samopouzdanju, u poslovnim i financijskim, ljubavnim, zdravstvenim aspektima. Ovo je svojevrsna tehnika koja potiče razvoj zdravog stava. Zdravog stava, prema životu, prema sebi, drugima, prirodi i naravno samom iscjeljenju.

Štoviše, ova tehnika samorefleksije također ćeti dati više prostora za generiranje vrlo kreativnih ideja i načina na koji će se najbolje nositi sa svojim problemima i izazovima. Iscjeljivati se može i grupama, pa ako imaš Reikiste oko sebe, možete zajednički iscjeljivati. A naravno i izučavati sam Reiki.

Opet, Reiki tretman se može primijeniti na sebe ili druge.

Stoga možete kreirati posebnu grupu s ostatkom Reiki iscjelitelja (kao što ja imam u grupama 1. i 2. stupnja, pa su i sama iscjeljenja jača, čišća i brža). Tada zajednički možete raditi tretmane za najviše i najuzvišenije dobro svih uključenih. Ova praksa je odlična, jer se time kanalizira više energije za iscjeljenje sebe/drugih na kojima radite zajedno. I to naravno na svim nivoima i tjelesnom i spiritualnom i mentalnom i duhovnom u svim dimenzijama. Potpuna iscjeljenja su moguća i kroz samostalan i grupni rad. Kao i sama manifestacija željenog ishoda. Cijeli proces iscjeljenja treba se produbiti razgovorom, spoznajama, razumijevanjem i podrškom, samospoznajom, uvidima, skeniranjem i sl.

Probuđen si i želiš iscjeljenje i manifestaciju, u svim aspektima života, uma, duha, tijela i energije. odluči se na Reiki i živi život svojim potpisom.

Edukacija nove generacije Reiki praktičara, održat će se on-line 17.12 i 18.12. 2021. Detalje provjeri na linku i vidimo se.

P.S. Uključi se u beplatnu grupu za rapidnu transformaciju Heal Point Coaching.

S ljubavlju, Nera.

Podijeli članak s onima koje voliš.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching