ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Intuicija [EBOOK]

13 May 2020 / Nera Crnčić
intuicija

Naša intuicija je spojena s beskonačnim poljem informacija koje je i danas mnogima misterija. S poljem izvora svih informacija, energija koje su ikada bile, jesu ili će tek biti. Bez obzira koliko je novog znanja pronađeno, dokazano i primjenjeno, ali i djelotvorno još ima mnoštvo pojedinaca koji će odbaciti intuitivan i spiritualan dio sebe.

Krenimo od krnjih osnova. Neki će intuiciju nazivati onim osjećajem koji se javlja, koji ti otkriva da li je nešto dobro ili nije za tebe i tvoj život. Kako je Phyllis Krystal prekrasno objasnila. Mi smo ispod velike tapiserije, često dakle ispod nje vidimo končiće. Život nam izgleda kompliciran, zamršen, katkad se  pitamo zašto, čemu, kako je to moguće i slične stvari. No kada se uzdignemo iznad te tapiserije mi bismo zapravo uvidjeli cijelu besprijekornu prekrasnuj tapiseriju koja predstavlja ili naš život ili cijeli kolektiv.

Uživaj.

Za najviše dobro

xoxo

Ispuni formu i preuzmi ebook:

  Newsletter

  Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
   Note : By registering you agree to our terms and conditions.

   CONTACT

   Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
   Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

   Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching