ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Gubitak životne radosti i razvoj bolesti!

13 May 2020 / Nera Crnčić
Slika Pixabay

Kako energetski algoritam utječe na tijelo?

Naš energetski algoritam (skup automatiziranih svjesnih i nesvjesnih misli, djela i osjećaja) koji često ponavljamo ima efekta na naše fizičko tijelo. Kad tad iscijeljeni energetski algoritam iscjeljuje naše tijelo, dok neiscijeljeni energetski algoritam, manifestira stres nedaće i bolesti. Bolesti na fizičkom tijelu.

Ovdje ćemo se malo pozabaviti slučajevima ili koje sam imala ili za savjete koje me pitaju Reiki praktičari, koji uče sa mnom Reiki.

Otvorena rana na nozi, dijabetes, ciste na gušterači, operacija srca, gangrena.

Imala sam nevjerojatan slučaj da je sve gore navedeno bilo u jednoj obitelji. Ovdje ću navesti neke primjere koji metafizički vode do fizičkih pojava na tijelu.


Mladić u obitelji ima otvorenu ranu na nozi. Koja teško iscjeljuje i krvari. Noge nam predstavljaju lakoću putovanja kojim smo izabrali kročiti. Predstavljaju koliko smo zadovoljni putem kojim idemo ili koliko smo nezadovoljni. Sama krv je cirkulacija života u tijelu. Cirkulacija radosti življenja. Svi problemi s krvlju iscjeliteljima indiciraju gubitak životne radosti. Dakle u ovom specifičnom slučaju osoba više nikako nije zadovoljna životom koji živi, putem koji je izabrala ići i vrlo je nesretna, te se osjeća nemoćnom i uplašenom išta promijeniti.

Stariji muškarac u istoj obitelji ima dijabetes, operaciju srca i uklonjen jedan prst na nozi. Dijabetes indicira apsolutan gubitak i slatkoće radosti i ljubavi prema životu i iskustvu koje imamo gubitka slatkoće života. Radosti. Srce je isto zaduženo za ljubav i blagostanje koje možemo osjećati prema sebi ili prema drugima. Dok nam nožni prsti predstavljaju sićušne radosti i zadovoljstva u životu. Detalje budućnosti, koji su u ovom slučaju izgubljeni, gledajući njegov energetski algoritam. Dakle nožni prsti predstavljaju detalje naše budućnosti, koji očito u ovom slučaju nestaju, jer ne donose željeni ishod.

Žena u istoj obitelji ima ciste na gušterači i problem s vidom.

Gušterača, pankreas predstavlja koliko probavljamo životnu radost, ciste su njegovanje starih povreda emotivnog karaktera koji nam zadaje bol, vraćanje na taj film, gajenje lažnih nada u drugačiji ishod tog filma, te situacije ili događaja, oči nam predstavljaju moć da vidimo sadašnjost, prošlost i budućnost u pravom ili pak krivom svjetlu, zamagljenje indicira da ne možemo sagledati iskustva, koja imamo onako kakva su bila.

Tako da se u cijeloj obitelji proteže velik gubitak životne radosti, vjere u život u bolje danas i sutra, kao i nemoć. I još je svatko toliko u svojoj tuzi, da su sve bolesti toliko jake da se treba pomoć ostalih članova obitelji, a nikako ne mogu u potpunosti pomoći jedni drugima, jer svatko vodi svoju veliku bitku, sa zdravljem.

Jajnici i ciste na grudima

Čest je slučaj da žene imaju ciste na jajnicima i grudima. I to ne samo jer su nam kao ženama osobno povrijeđeni ženski kreativni i stvaralački principi, već zato što su nam i na kolektivnoj skali, povrijeđeni principi ženskih vrijednosti i ravnopravnosti. Stoga žene s kojima radim više od 60 % njih ima neki oblik problema s dijelovima tijela koji predstavljaju ženstvenost i ženske principe. To ne moraju biti policistični jajnici, neplodnost, to mogu biti i vrlo bolne mjesečnice i upale reproduktivnih organa.

Jajnici nam predstavljaju stvaralaštvo. Početnu točku stvaranja, kreacije, kreativnosti. Kod cista na jajnicima, rekla sam da su nam ciste nakupine loših osjećaja i misli koje njegujemo, a zadaju nam bol, koju ne znamo kako promijeniti. Dok su ciste na jajnicima problemi s potisnutom kreativnom energijom, koja se ne izražava. S jajnicima često imaju probleme žene koje imaju loša iskustva i ne mogu se izraziti. Isto kao i ciste na grudima. Dok nam grudi s druge strane predstavljaju majčinstvo, zaštitu i odgajanje. Većina žena s kojom sam radila, a ima probleme s grudima tog tipa, s cistama kvržicama ima dosta problema s balansiranjem majčinskih osjećaja. Pretjerani su, teško otpuštamo djecu da idu svojim putem i nude pretjeranu zaštitu. Jako im se teško nositi s činjenicom da su djeca svoji ljudi koji biraju svoj životni put, neovisno o njima. Teško su i sebi i svojoj djeci dopuštale da budu ono što jesu i na neki način su željele da djeca plešu samo onako kako one sviraju. Osjećaj da djeca nikada nisu i nikada neće biti dovoljno odrasla da samostalno žive svoje izbore.

Evo nekoliko savjeta za danas. Ako želiš energo-coaching tretmane javi se. A ako želiš i ti naučiti iscjeljivati sebe kroz Reiki holistički modalitet skok na link, pogledaj ovdje.

P.S. ovdje je jedna meditacija za vraćanje životne radosti.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching