ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Frekvencijski jaz u manifestaciji. Zašto željeti nije isto što i imati?

13 May 2020 / Nera Crnčić
Frekvencijski jaz u manifestaciji

Frekvencijski jaz u manifestaciji, događa se svim manifestatorima, u početku! Jer želje određenog ishoda izjednačavaju s imanjem.

Često primijetim (a i meni se prije događalo), da kad netko nešto manifestira, ne dopušta energiji da djeluje.

Mnogi će se svojstveno truditi da nešto, pošto-poto uvedu u svoj život, brzim tehnikama i silom, jer ovo sad mora upaliti.

Manifestacija ne pali. Ona jest. Ona je izraz materijalnog iskustva koje imamo. Neovisno manifestiraš li svjesno (usmjeravaš energiju ka određenom cilju). Ili manifestiraš nesvjesno (puštaš da te život, šamara kako stigne) TI UVIJEK manifestiraš, jer imaš materijalno iskustvo tijela.

Često kad žene manifestiraju partnera, svojski se trude tehnikama uvući određen tip partnera (čak i specifične osobe), u svoj život.

Poanta u manifestaciji je postati frekvencijski match za stvari od kojih tebi duša pleše, te dopustiti energiji da te prebaci na liniju stvarnosti, gdje se npr. nalazi tvoj kompatibilan partner (frekvencijski match).

Stajanjem na liniju stvarnosti frekvencijskog matcha, kojem odgovaraš, otvaraš vrata, mogućnosti da i tebe pronađe partner koji traži kvalitete, osobine, onoga što jesi.

Isto je i s manifestacijom novog posla/karijere, novčane, vremenske slobode, zdravlja i slično.

Kada postaneš frekvencijski match, tada se ne moraš truditi nešto manifestirati, jer na liniji stvarnosti kojoj jesi, taj posao, taj novac, ta vremenska sloboda, to optimalno zdravlje, taj partner dolaze k tebi, kao prirodno stanje uzemljenja nove linije stvarnosti.

Upornim traženjem nečeg kada tvoja frekvencija ne odgovara određenim frekvencija ‘oblaka’ energetske stvarnosti koju želiš živjeti, ne ostavlja prostora, za primanje. Već samo ponovno za progresivno davanje, ‘izvanjsko’ otpuštanje, određene frekvencije, a najčešće jest to očaj, strah, zamjeranje (zbog sporosti manifestacije), ljutnja i frekvencija pod hitno to moram imati, jer mi to pripada i ja to želim sada. Gdje ponovno budiš sindrom ‘razmaženog derišta’ u manifestaciji.

Usklađenim rezoniranjem s određenom frekvencijom, onoga čemu stremiš, dopuštaš realnosti da te prebaci na liniju stvarnosti, gdje je realnost (partner, novac, zdravlje), također traže tebe. Tada umjesto traženja i traženja, isprobavanja raznih tehnika, s istom unmatched frekvencijom, ulaziš na liniju stvarnosti gdje se tvoja manifestacija odvija sasvim prirodno. Kao što su se prije stvari odvijale protiv tebe, sada se odvijaju za tebe, s tobom.

Upornim traženjem, zahtijevanjem u manifestaciji, daješ naredbu energo polju, ja to nemam, ja to trebam, ja to tražim.

Samim time rezoniraš s manjkom nečeg. Ne obiljem, zahvalnošću i povjerenjem. Nesvjesnim izražavanjem manjka, zapravo se udaljavaš od svoje ciljane manifestacije i činiš se nevidljivom/im za ono što manifestiraš.

Jer tvoja željena realnost ne počiva, na manjku, na borbi, na zahtijevanju, ne počiva na frekvenciji ja to nemam i moram imati. Tvoja manifestacija počiva na frekvenciji, ja to imam, ja to jesam. I točka!!!

Željeti nije isto što i imati.

To su sasvim dvije različite frekvencije i realnosti. I tu nastaje kolaps kod mnogih manifestatora koji tek krenu, jer može proći dosta vremena, prije no što shvatiš, da tvoj 3D nije jedini izraz stvarnosti. Da će mu trebati jedno vrijeme (zbog sporosti materije, prolaskom kroz energiju), da se promjeni. Te mnogim manifestatorima to predstavlja jedan veliki kontrast, gdje posustaju.

ZAPAMTI želja, nije realizirana stvarnost.

Želja nije frekvencija imanja. Želja je samo vrsta bijega od realnosti koja ti ne odgovara i jako je daleko od frekvencijskog usklađenja s linijom stvarnosti na kojoj je tvoja manifestacija prirodan izraz tebe. Zato želiš li manifestirati partnera, novac, zdravlja uključi se u grupu Quantum Reality i OSVOJI besplatno program Manifestiraj idealnog partnera (vrijednost 404 €), uključenjem u grupu, Quantum Reality.

Ili se priključi programu Life Rebranding i postani pro manifestator.

Prijave inbox

Za tvoj uspjeh,
Skill Energy Coach

Podijeli članak s manifestatorima.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching