ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Fragmentacija duše

13 May 2020 / Nera Crnčić
Fragmentacija duše
Slika Pixabay

Fragmentacija duše i besplatna Reiki seansa za vraćanje cjelovitosti duše

Često prilikom traumatičnih iskustava u životu, straha, fobija možemo izgubiti dio vlastite vitalne energije. Ta energija nam je kasnije nenadomjestiva i najčešće niti ne znamo da nam nedostaje dio nas samih.

Također energiju možemo izgubiti i prilikom zavjeta naše duše, raznih ugovora, nesvjesnih i/ili nesvjesnih pristanaka u određenim situacijama. Ali i u snovima, astralnim putovanjima i sličnim situacijama.

Isto tako kod dugogodišnjeg ulaganja vlastite energije u nešto bez adekvatnog primanja natrag, dolazi do gubljenja djelića energije, odnosno fragmentacije duše. Te situacije mogu biti dugogodišnje neskladne veze, loš izbor prijatelja, partnera, samoća, briga o svim članovima obitelji, loše poslovno okruženje.

Kako znati da nismo cjeloviti u vlastitoj energiji?

Rijetko kada bit ćemo u trenutku sada. Zadovoljni i zahvalni što jesmo baš sada. Rijeko kada ćemo se osjećati prepuni vitalne životne energije. Donosit ćemo polovične, a ne cjelovite odluke za naše najviše dobro. Mnoga područja tvojeg života bit će u kroničnom disbalansu. Lako ćeš se lijepiti za dramu, loše situacije, ljude koji te ne cijene. Tijelo će biti sklono malim ozljedama, ogrebotinama, opekotinama koje upućuju na zanemarivanje sebe i svojih emocija, koje ne koristiš jer su daleko od tebe. Loše spavanje, loša probava, manjak financijske slobode. Također ne poklanjaš pažnju na ono što ti osjećaš ili misliš, često tražiš i trebaš validaciju okoline za sebe itd…

Zato ti poklanjam jednu Reiki sesiju za vraćanje fraktala/fragmenata duše, odnosno za njenu potpunu integraciju.

Ova sesija napunjena je molitvom vraćanja energije iz svih izvora, gdje si je ostavio, te u spajanje tebi i tvojoj energiji. Fragmentacija duše jest vraćanje izgubljene životne energije, natrag tebi u tvoju cjelovitost.

Zanima li te rad na odnosima/ljubavi prema sebi i drugima, financijama i zdravlju, od 26.03. startamo s radionicom od 21 dan grupnih Reiki tretmana. Detalje pogledaj na linku. Vidimo se.

S ljubavlju, Nera

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching