ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Energetska namjera u manifestaciji

13 May 2020 / Nera Crnčić
Energetska namjera
Slika Pixabay

Energetska namjera u manifestaciji je ključni koncept kreiranja, projiciranja u krajnjem slučaju manifestiranja željenog života. Koji nosi određenu energetsku podlogu odnosno ton.

Kada postaviš energetsku namjeru tona života koji želiš živjeti zamisli to kao totalni rebranding dosadašnjeg života.

Najbolje je tu energetsku namjeru sročiti u jednu konkretnu zapovjednu rečenicu. Njome možeš upravljati svakodnevno, te odašiljati novu verziju sebe na nove linije života. Na liniju života u kojem imaš dovoljno slobode, zdravlja, financija, odlične odnose.

Emocije jesu snažan pokretač našeg tijela i mnogo ljudi uopće niti nije svjesno koju energetsku podlogu živi. Samo znaju da im ne prija u većini slučajeva.

Na primjer pogledaj svoj život ili one aspekte koje svakako želiš poboljšati unazad. Godinu. dvije, deset godina i zapitaj se koji to energetski ton života živiš, s čim točno rezoniraš. Jer ono s čim rezoniraš možeš zamijetiti svojom sviješću i naravno živjeti u moru te vibracije. (Zašto je to tako, jedna je od također vitalnih lekcija programa manifestacije).

Životu samom je svejedno jesi li ti u rezonantnoj vibraciji obilja ili manjka. Jesi li u energiji sreće ili pak nezadovoljstva. Život i Univerzum poštovat će ‘zakonitosti’ energije koje sam određuješ za sebe i svoj život.

Pogledaj svoj život unazad i zapitaj se koju energetsku namjeru živiš!

Možeš li reći ja živim obilje? Ili moj život je briljantan, luksuzan, bogat, u ljubavi i/ili obilju? Ne zamaraj se točnom rečenicom jer svatko od nas ima svoje preference koje obilje želi ‘skidati’ na sebe i svoj život. Zato pogledaj svoju energetsku matricu i namjeru koju živiš. I zapitaj se je li ta namjera energetska ono što će ti prijati do kraja života. Pogotovo ako do sada nije.

Zapitaj se možeš li na išta utjecati ili zaista živiš po energetskom pravilu isključivosti i da za tebe ništa nije promjenjivo?

Osjećaš li se da mnogo puta zaista nemaš utjecaj nad okolnostima koje proživljavaš ili ipak smatraš da svojim djelovanjem možeš manifestirati kvalitetniju verziju svojeg života?

Kod rada s ljudima često se primjećujem nedostatak poznavanja određene emocije koju bi svakako željeli imati kao sastavni dio svojeg života. Mnogi koji manifestiraju financijsko obilje, nakon što izgranaju mnoga uvjerenja oko novca, izmijene ih. No ipak ostaju zakinuti za financijsku slobodu, jer ne znaju koji je osjećaj financijske slobode ili što točno žele osjećati prilikom trošenja novca. Ponekad čak se i boje što smiju osjećati prema novcu.

Poneki koji žele harmonizirane odnose, rade na njima godinama, prodirući svoju podsvijest, mijenjajući programe, koje imaju. Tad preuzimaju skladnije i bolje podsvjesne podloge, no ipak ne dolazi do onakvog poboljšanja, kojima se nadaju u odnosima. Jer događa se to da klijenti ne poznaju sam osjećaj energetske namjere koju žele uživati u odnosima, kako da ju oblikuju i implementiraju u sebe.

Kad radim na programu Tajna manifestacije-Life rebranding bitno je saznati po kojoj namjeri si živio kako bi ju anulirao i ostavio iza sebe, te saznati koji je to ton života koji će ti energetski prijati svaki dana, neovisno o tome što želiš manifestirati.

Mnogima je taj korak na programu izazovan, jer se nikada do sada nisu pitali, a kako ja to želim živjeti, koja je to energija? Koju to energetsku namjeru želim iskusiti na svojoj koži kao biće.

Kako smo tek sada došli do toga da se kao kolektiv počinjemo baviti mentalnim dijelom sebe, dolazimo polako i do toga da preispitujemo emotivni aspekt svojeg slojevitog bića. Upravo u tom emotivnom dijelu može biti mnogo zanemarivanja i rupa, koje nam nedostaju za kvalitetno manifestiranje vlastitog života.

Energetska namjera

Energetska namjera ne mora ovaj tren biti vezana uz sam cilj manifestacije.

Ona ne mora biti vezana za krajnji ishod. Ona je jednostavno dio energije, energetskog tona koji osvjetljava put cijelog tvojeg postojanja na planetu.

Dakle prvi korak koji učimo na Tajni manifestacije-Life rebrandingu jest postavljanje energetske namjere. za tebe osobno. I ta energetska namjera nekad se rađa iz manjka, koji želimo nadomjestiti nekom brzinskom tehnikom manifestacije. Ali takav pristup daje kratkoročne rezultate koji ponovno tvoj život ostavljaju na nepromijenjenoj energetskoj matrici. Takva energetska namjera je strah ega koji nabrzinu pokušava iz manjka uskočiti na trenutak u obilje. Sve te manifestacije koje se rađaju iz straha, iz straha ega i njegovih sugestija su zapravo jako krnje i neće te odvesti na željenu liniju života.

Dakle energetska namjera u manifestaciji je individualna i treba se moći sumirati u jednu rečenicu.

Te se njome upravlja kroz cijeli manifestacijski put. Jer i to putovanje kroz manifestaciju jest nekada bitnije od same manifestacije. Dakle treba i u njemu uživati.

Kako postaviti energetsku namjeru željenog tona života, koja ne zamjenjuje trenutni manjak za nešto brzinsko. Kako postaviti energetsku namjeru koja te podržava i što te sve sprečava da je uobličiš saznaj na putovanju sa mnom kroz manifestacijski program od 25 tjedana. I naravno kako koristiti energetsku namjeru saznaj na mojeg mega programu Tajna manifestacije koji te vodi u totalni life rebranding.

Detalje o programu koji počinje 28.07.2023. pročitaj ovdje Tajna manifestacije-Life rebranding, i naravno ugrabi popust.

Podijeli članak s onima koje voliš.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching