ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Djelovanje Reikija u rješavanju blokada

13 May 2020 / Nera Crnčić
Djelovanje Reikija u rješavanju blokada
Slika Pixabay

Kako djelovanje Reikija u rješavanju blokada može pomoći. Neki dan radila sam s klijenticom koja jedno vrijeme već odugovlači s polaganjem vozačkog ispita. 2 godine i nešto sitno.

Isprva su ta odugovlačenja bila s njene strane (pod odugovlačenjima mislim na ‘izlike’), a kasnije su se te izlike pretvorile u kreiranje (nesvjesno manifestiranje okolnosti, koje su joj priječile završetak na tom polju).

Čest je slučaj da osim izlika koje ćemo sami kreirati oko nečega zapravo, kasnije dođe do energetskog kreiranja situacija koje će nam stajati na putu ostvarenja nekog cilja. Samosabotažni sistemi zapravo ne djeluju samo na fizičkoj ravni, već za sobom povlače i metafizičku komponentu, koja djeluje na fizičku realnost. Tada je teško sagledati blokadu koja je u nama i koja nam stoji na putu ostvarenja cilja, jer su naravno okolnosti te koje naizgled sprečavaju boljitak u određenom području života. I tada imamo gdje uperiti prstom. Ne mogu zbog ovoga to postići, ne mogu zbog onoga, ovo mi je na putu i sl. Sve su načini djelovanja energije kada nemamo uvid u samu blokadu.

No kada nešto želimo ostvariti i jednostavno ne možemo, prvo iz vlastitih strahova, kasnije iz ‘posloženih okolnosti’ koje nam ne idu u prilog, vrijeme je da se prihvatimo činjenicu, da taj cilj koji nam je na svjesnoj bazi jasan i želimo ga, jest zapravo neostvariv zbog nekog podsvjesnog koda, koji aktivira samosabotažni sistem, izbjegavanja ostvarenja cilja.

Radila sam na rukopolaganje i zatražila da mi se pokažu i razriješe blokade, koje uzrokuju odugovlačenje s vozačkim ispitom.

U Reiki tretman ulazimo naravno bez vlastitih projekcija, što je kako je, što bi moglo biti i prepustimo se energiji. Kako ovo postojanje od našeg začeća, pa sve do trenutka koliko sada imamo godina, nije jedino koje nam je dalo na korištenje određene blokade, već je metafizička, multidimenzijalna komponenta mnogo šira. U Reiki tretmanu može se dođi s konkretiziranom namjenom, do same srži odgađanja dobivanja vozačke dozvole.

U tretmanu se pokazalo, kako je klijentica u prošlom životu završila fizički život u prometnoj nesreći. Realno je da takav podsvjesni kod ne možemo znati gdje je pohranjen i da li ga uopće imamo. A on svakako može imati utjecaj na ishod.

Strah za sjesti u automobil i prihvatiti odgovornost vožnje, nakon onakvog konglomerata jest teško. I naša će energija naći način da s lakoćom kreiramo situacije koje će nam stajati na putu ostvarenja, ulaska u automobil i vožnje.

Pogotovo nakon onakve nesreće koju je imala sama klijentica.

Tako da zapravo naša blokada nekad neće biti iskopana, pozitivnim mislima i akcijama, odnosno podsvjesni kod, strah, uvjerenje koje nosimo neće riješiti same afirmacije, ja vozim s lakoćom, osjećam se opušteno u vožnji. Jer naša duša neće vjerovati tome u potpunosti, a možemo skoro sve osim lagati vlastitoj duši.

S ljubavlju, Nera

Prijavi se na Reiki Healing Retreat 18.-20.03-2022 u Istri. Detalji na poveznici

Podijeli članak s onima koje voliš.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching