ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Demistifikacija Reiki inicijacije!

13 May 2020 / Nera Crnčić
Slika Pixabay


Svi imamo energiju, životnu silu, univerzalnu životnu energiju, ki, chi. Da nemaš vjerojatno ne bi ovo čitala, jer te ne bi bilo u postojanju na planetu zemlji.


Tu sve prisutnu univerzalnu životnu silu-energiju Mikao Usui nazvao je Reikijem, energija prisutna od samog začetka našeg univerzuma. Od prvog stvaranja Apsoluta, Tvorca, Boga, Izvora, Energije ili kako voliš nazivati silu zbog koje si živa.


Znaš da ti je i dostupna moć, same manifestacije, samog obilja, samog Apsoluta. Ustvari jedina stvar koja te sprečava u tome jesi ti sama. Limiti koje njeguješ pod ovim nebom.


I sama znaš da energija prolazi oko tebe, tvojim tijelom, biljkama, životinjama, oblacima, kristalima, hranom. Neku energiju unosimo hranom, neka energija je izvanjska energija koja nas sve povezuje. Tebe, mene, tvoje bližnje, moje bližnje, moju prošlost sadašnjost i budućnost s tvojom.

Što se događa bez Reiki inicijacije, većini?


Poznato je da nesklad samih energija u nama donosi bolesti, negativne misli, fizičke bolesti, mentalne bolesti, financijske padove, nepovjerenje, manjak samopouzdanja, loše odnose s okolinom i još štošta.
Sve to se prvo ionako sređuje na energetsko podsvjesnoj razini i na razini našeg energetskog algoritma. Mnogo puta možda si uvidjela da si riješila neku bolest, no ponovno se vratila, i nastavlja se vraćati, jer na energetskom nivou, nivou duše, nivou podsvijesti zapravo nije ništa riješeno. Tako je možda i s financijama, malko dobiješ, pa onda ponovno više nemaš nego imaš, jer jednostavno konglomerat koji stoji u energetskom zapisu tvoga polja, nije osviješten i uklonjen.
Istina je da sam svjedočila i svaki dan prepoznam ljude koji su se udaljili od sebe, od energije od Izvora. I izlikama prikrivaju loš život. Jer nažalost smatraju da je to to, high light života.


Ali isto tako sam svjedočila i svjedočim ljudima, koji su bili na dnu dna, vratili se energiji sebe i univerzalnoj životnoj energiji kroz Reiki disciplinu i svaki dan otpuste ono što im ne koristi s lakoćom.
Također te moćne žene, svakako znaju reći, Nera, pa ja sebe ne prepoznajem od osobe koja sam bila prije 5 mjeseci. Kao da me oblak obilje i nade obgrlio i ne pušta.


Slika Pixabay

Koliko zapravo imao energije na korištenje?

Već sam rekla da je svakoj prosječnoj osobi dostupnost univerzalne životne energije oko 5-10 % bez ikakvih inicijacija. Što znači da za ovaj užurbani, ponekad stresan život mi nemamo dovoljno energije za rješavanje vlastitih izazova. Jer 5-10 % energije jest dovoljno za ustajanje, jedenje i spavanje. Toliko smo se zapravo svih ovih stoljeća na zemlji odvojili od vlastite moći.

Zato često vjerojatno čuješ izraz, energetski vampir, ili on mi jede energiju, ovaj me ispija, nemam snage, no vjeruj mi svatko, a to je i danas 90 % ljudi na zemlji koji su zatvoreni prema svojoj moći korištenja univerzalne životne energije su energetski vampiri. Jer koriste 5-10 posto Reikija. I samim time trebaju energiju izvana, jer se nikome zapravo život ne sastoji od ustajanja, jedenja i spavanje. Tako da mnogo puta ćeš ćuti energetski vampir, no svi to rade nesvjesno. Čak i ti, i vjerojatno ti nije cool kad netko kaže da si mu popio energiju za dan, ili da si ga lišio životne energije ili pak elana.


DAKLE ŠTO JE INICIJACIJA (ATTUNEMENT) ?


Prisjeti se kako glazbenici attuniraju gitare, violončela, violine i ostale instrumente. Kako bi mogli komponirati fantastičnu glazbu u kojoj svi uživamo. To ne znači da prije violončelo, violina ili gitara nije vrijedila, no nije ni blizu toliko. Vrijedila je da stoji kao ukras i ne daje svoj maksimum. Da ne iskorištava svoj potencijal. No nakon attunementa, svakako pravi virtuoz, može komponirati glazbu od koje zastaje dah.
Tako je i s našom energijom, poravnavamo se u svoj potencijal, u svoju prirodu. Na svoje prave mogućnosti.
U prvoj inicijaciji, attunementu ili poravnanju s Reiki energijama, postaje nam dostupno 30-35 % više životne energije i elana. Samim prvim stupnjem već možemo s lakoćom rješavati izazove koji su nekako ukorijenjeni u nas same i s kojima smo se možda i identificirali.


Kod drugog stupnja razina energije penje se na od 35_60/65 % što je opet nivo više. Evo malo da se upoznate i s konvencionalnim terminima i što znači imati energije za manifestiranje sreće, ljubavi i blagostanja.

P.S. Kreiraj život, zdravlje i financije svojih snova i upiši Reiki 1. Usui stupanj. Nova edukacija za probuđene, održava se 17. i 18. 12. 2021. on line. Detalje pogledaj ovdje.

Također opusti se uz novu meditaciju zahvalnosti!

S ljubavlju, Nera

Podijeli članak s onima koje voliš.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching