ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Claircognizance-van osjetilna percepcija, zvana čisto znanje

13 May 2020 / Nera Crnčić
Claircognizance
Slika Pixabay

Što je claircognizacce, van osjetilna percepcija za download u healingu?

Pa krenimo polako

Često me klijenti pitaju na nekoj od naših sesija kako je moguće da znam ime člana obitelji i/ili njegov izgled. Ili kako znam kako izgleda njihova dnevna soba ili kako znam da je u njihovoj spavaćoj sobi slika s konjima? Naravno, mnogo puta se radi o klijentima koji prvi puta sa mnom rade. Pa im možda energetske tehnike, s kojima radim nisu poznate, kao ni znanje u koje sam godinama ulagala, da bih zaista mogla i razviti ovakve sposobnosti.

Nedavno sam imala jednu prelijepu seansu čišćenja svih tijela aure i Chakri s klijenticom. U dijelu aure koji mi spiritualci zovemo astralni dio aure, pojavila se osoba. Duh njenog člana obitelji. Iako je osoba djelovala puno mlađe nego što je uistinu imala godina kad je preminula, prenosila joj je nerazriješenu poruku. Uglavnom odmah mi je došla informacija da je to bliži član obitelji i ne tako daleki predak. Ali samo sam zaustila reći da mi se javlja mlada osoba, za koju smatram da je mamin brat.

Nakon što smo obje bile u energetskom iscjeliteljskom polju, nježno je odgovorila da je mamin brat imao oko 40-ak godina kada je napustio planet. Kako sam i sama vidjela da je stariji nego što djeluje sada, u spiritualnom astralnom svijetu, rekla sam joj ja razgovaram sa, ____ i ime osobe. Malo je reći da se iznenadila, jer se zaista mamin brat tako zvao.

Najčešće do tih dijelova svakako, osobe često mogu misliti da ih ima li smisla otiči na energo tretman, očistiti svoju auru, duševne zapise i sl, no taj tren im postane jasno da su na pravom mjesto u pravom vremenu.

Moram svakako napomenuti da nikako od nikoga ni ne tražim njegovo rodovno stablo, da bih mogla ući u iscjeliteljsku seansu.

S jednom sam klijenticom radila na području manifestacije ljubavi. Kako je i sama zaželjela seansu kanaliziranja informacija. Rekla sam joj da će se uskoro naći u jednom restoranu na večeri. S nekom osobom. Pošto je tada izlazila s nekoliko muškaraca, ni sama nije bila sigurna koji joj je najkompatibilniji za vezu kakvu želi manifestirati. Rekla sam joj da će biti u rustikalnom restoranu, te da će čuti kako se netko dere; Ivane!! Ivane!!! Iako sam rekla da to nije ime njenog najkompatibilnijeg partnera. Već će ona biti u restoranu na večeri s nekim kada će se odviti ta scena. 3 tjedna kasnije me nazvala i rekla, da se takva situacija upravo dogodila te da joj nije jasno kako je to zapravo moguće. Rekla je kako je bila u rustikalnom restoranu, s drvenim gredama, jer sam joj ih posebno naglasila, te da se netko za susjednim stolom počeo derati Ivane, Ivane..

Moguće je kroz razne oblike van osjetilnih sposobnosti. No ja se eto često, tj najčešće oslanjam na claircognizance sposobnost i to nije vizualizacija. Već uštimavanje na određenu liniju stvarnosti koju klijent proživljava. Download kroz čisto znanje, gdje se informacija pojavljuje baš kao i misao.

Claircognizance mi pomaže u samo iscjeljenju

Kada sam prvi puta radila s jednom klijenticom, spustila sam se do dijela njene aure i našla uzrok koji joj s metafizičke strane stvara ishijas. No sama seansa me odvela dalje i pokazala da u stanu, u kojem ona trenutno ni ne boravi ima školjku. Jakobovu kapicu koja jednostavno na sebi ima entitet. Žena je blago reći ostala u šoku, kako je moguće da znam za ishijas, jer mi se javila da radimo na sasvim drugom segmentu, a kamoli za njen još jedan stan u kojem zaista postoji školjka Jakobove kapice.

Jednom me klijentica s kojom sam radila nekoliko puta zvala, da joj energetski očistim stan na daljinu. Rekla sam joj da pored njene kuće se nalazi drvo koje se počelo sušiti, što ukazuje da zaista njen stan treba čišćenje od energije. Kako je energija bila jaka, tražila sam da me dovede do izvora tog negativnog zračenja koje se širi prostorom, da bi se zaustavila na ukrasnom kamenčiću kojeg prije nekoliko godina dobila na poklon. Rekla sam joj da na polici ima 3 kamena, ali onaj koji je dobila od specifične osobe je danas već napuknut. I zaista je tako bilo. Ni sama nije mogla vjerovati da se na daljinu mogu iščitati detalji do te mjere.

claircognizance
Slika Pixabay

No možda se pitaš kako prepoznati čisto znanje, tj claircognizance misao, kad je naš um ionako stalno u mislima i stalno nešto misli?

Nakon podešavanja energetske frekvencije koja će ti omogućiti da s lakoćom utapkaš u primjerice klijentov energetski prostor ili njegov energetski algoritam. Razlika će biti u tome što podaci koje downloadaš o nemaju nastavak, kao što ima tvoj um, kroz tvoj podsvjesni filter, svijest i ego. Dobiješ informaciju. Ako je potrebno dobiješ ih nekoliko i to misli staju. Ne granaju se jedna za drugom stalno i iznova kao što je um navikao misliti i stvarati. Tako da ako imaš ovu sposobnost, kroz intuitivne vježbe shvatit ćeš da energetska informacija nema prijeke potrebe još dodatno pojašnjavati određenu liniju stvarnosti. Ili podešavati ju na tvoja uvjerenja, usklađivati ju s tvojim pretpostavkama, egom, shemama i sl. Informacija je čista i jasna. To je claircognizace, čisto znanje downloada podataka, poput misli.

Često prije samog rada s klijentima očitam njihov energetski algoritam,

kako bi se bolje podesila strukturu rada na individualnoj razini. Tu se mogu vidjeti razne stvari, ali ono što volim jest očitati i pluseve, koje mnogi zanemare. Jer u tim zanemarenim plusevima leži njihova manifestacija i iscjeljenje. Baš preko tih očitanja, danas sa sigurnošću ti mogu reći da svako biće ima svoju svrhu, da svako biće ima svoje prirođene darove, kojima može oplemeniti cijelu kolektivnu svijest i iscijeliti sebe i planet. No ponekad su ti darovi težinom života toliko zakopani da je zaista teško, sjetiti se tko i da smo svi povezani i potrebni jedni drugima.

Među prvim klijentica zauvijek će mi ostati u sjećanju ta jedna seansa u kojoj sam nekako osjetila da žena nema protok energije oko svoje žući. Zamolila sam je da ode na pregled kod liječnika. Ona je tada bila zadržana u bolnici i naravno odmah prebačena na operaciju žući. Jer za koji dan već bi bilo prekasno.

Taj sam tren shvatila koliko smo mi ljudi spremni svoj organizam tjerati do krajnjih granica iznemoglosti. Zbog rada, zbog ovog, zbog onog da ponekad smo godinama u stanju ignorirati bol i poruke organizma. Već taj tren sam znala da moj poziv jest nešto više od samog svjetovnog coachinga i da će biti duboko povezan sa spiritualnim coachingom i energijom.

Danas nakon svog ovog iskustva mogu reći da i dalje učim.

I možda se pitaš je li uvijek sve tako detaljno i točno? Pokazano mi je uvijek nešto konkretno što tražim kao rješenje za iscjeljenje, no cijeli ovaj spektar znanja koji mogu ponuditi danas tebi kao klijentu, se razvijao godinama. I boli je grešaka i bilo je mnogo učenja i predanosti i najbitnije discipline, kako bih prigrlila svoje sposobnosti kojima danas pomažem svojem spiritualnom timu.

Namaste, N

P.S. naruči svoj coaching, i ne zaboravi kreirati svoj profil na manifestroom.com

Podijeli članak s onima koje voliš

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching