ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Alajnment u manifestaciji!!

13 May 2020 / Nera Crnčić
Alajnment u manifestaciji

Što je alajnment u manifestaciji i je li uistinu toliko bitan? Saznaj u blog postu!

Ne ide, pa ne ide!

Danas možeš doći do mnogih tehnika koje možeš implementirati u svakodnevici da bi manifestirala bolji i kvalitetniji život. No često se događa da se neke stvari dulje vrijeme ne ostvaruju. Primjerice radiš na proširenju ili skaliranju biznisa. Ili slušaš mnoge tehnike kako da ti posao doživi boom, a imaš osjećaj da si godinama na istom mjestu.

Ili radiš na harmonizaciji odnosa s okolinom ili partnerom, a kao da imaš osjećaj da pomaka nema. Ili radiš na promjeni posla, povećanju prihoda i jednostavno ne možeš dostići onu slobodu o kojoj sanjaš.

Kod nekih se može događati da samo neki aspekti ne doživljavaju poboljšanje. Dok neki ljudi imaju iskustvo gdje u niti jednom području u kojem žele poboljšanje, ono ne dolazi.

A sad zašto je to tako?

Na programu Tajna manifestacije-Life rebranding posebne su lekcije koje će ti dati uvid i strukturu u samu podsvijest i energetski algoritam, naspram energije tvoje nove linije stvarnosti.

Ako radiš na nekom području ili želiš manifestirati boljitak na svim bitnim ti područjima života i on se ne događa, posrijedi je da se tvoja podsvijest ne slaže s tvojom novom stvarnošću. Te aktivira mnoge obrambene mehanizme samo-sabotaže (self preservation) sistema. A oni ti ne dopuštaju da se premjestiš na novu liniju stvarnosti.

To znači da možeš provesti godinama u self help-u, godinama u raznim tehnikama vizualizacije. Godinama u ‘pisanju’ novih scenarija koje želiš proživjeti. Možeš godinama provesti ponavljajući afirmacije i koristeći razne tehnike i jednostavno se ne pomaknuti s mjesta s kojeg si krenula.

Ono što će se dogoditi da ćeš s vremenom postati još više ljuta i frustriran. Na kraju ćeš zaključiti da tebi manifestacija ne djeluje. Ni da ne djeluje zakon atrakcije, niti zakon pretpostavki. Niti da možeš utjecati na svoj self koncept i naravno s vremenom ćeš izgubiti volju i za boljim životom.

Ne možemo manifestirati željeno onda kada u našoj podsvijesti postoji neki kod koji nije u alajnmetu s novom verzijom tebe. To znači da se možeš i osjećati kao boss lady, kao verzija svoje nove realnosti, ali ta nova realnost neće zaživjeti kada god u podsvjesnom umu i tvojem energetskom algoritmu postoji kod koji nije skladan s novom realnošću u potpunosti.

Disalajnment u praksi

Uzet ću za primjer rad s jednom klijenticom koja prije nego se upustila u program Life rebrandinga, je isprobala skoro sve poznate manifestacijske tehnike. Žena je mogla neke stvari manifestirati, ali neke nikako nije mogla. I zato joj nije bilo jasno što je posrijedi, te nije ni naslutila ogromnu moć svojeg podsvjesnog uma.

Žena je mogla manifestirati neke oblike novca, nije bitno jeli se radilo o većim ili manjim svotama, no u globalu, svaki je puta nakon uspona doživjela nevjerojatan financijski krah, koji se najčešće odražavao da ne može na kraju podmiriti kredit za kuću. Te je bila u stalnom strahu od gubitka svojeg doma. Često se osjećala ni na nebu ni na zemlji, kada je dolazilo do takvih situacija i više nije imala pojma, kako i gdje razriješiti tu ponavljajuću zavrzlamu, koja joj je jednostavno s vremena na vrijeme poremetila cijeli koncept života.

Kroz self help tehnike godinama je radila na poboljšanju tog aspekta, gubitka doma. Kopala je po raznim limitima i uvjerenjima koji su se ticali doma, posjedovanja doma, imanja svojeg doma ispunjenog mirom i sl. No situacija se i dalje ponavljala koliko god je ona radila na sebi. Kada se uključila u program i individualne konzultacije. kroz rad na podsvijesti zašto joj se ponavlja jedna takva neprimamljiva situacija u njenoj se posvijesti skrivao kod NE ZASLUŽUJEM ŽIVJETI!! To je jedan veliki limit koji će svakako uvijek utjecati na ishode imanja mirnog mjesta pod suncem, zvanog domom koji nas podržava. Sve dok nije alajnment u manifestaciji, neće biti ni željene manifestacije.

Takav jedan podsvjesni kod koji je utkan u nas, ili imprintan u dušu, karmu, transgeneracijsku liniju, sadašnju inkarnaciju ili nakačenje na oblak stvarnosti koji nas vrti vlastitom nahođenju, neće dozvoliti da se skladno i jednostavno premjestimo na liniju stvarnosti u kojem je mirnoća cilj.

Kako postići alajnment u manifestaciji?

Alajnment u manifestaciji

Zapravo ulaskom u podsvijest i dekodiranjem kodova koji stoje na putu samog alajnmenta.

Svjedok sam mnogih premještanja na linije stvarnosti preko kvantnog skoka, u kojem mnogi podsvjesni aspekti neće igrati ulogu jer ih na toj novoj liniji stvarnosti ni nema, nisu se aktivirali uopće. Te prijelazak tj. ulazak u svoju manifestaciju biti lagan. No neki kodovi poput ovog koji mogu biti imprintani na bilo kojem dijelu našeg energo-multimedijalnog bića te se nakačiti na oblake stvarnosti, s još masu nesvjesnih kodova koji popraćuju glavni negativni kod, neće ti dopustiti uspješno premještanje na liniju stvarnosti koju priželjkuješ.

Zato saznaj kako ući u svoju podsvijest i naći kodove koje želiš zamijeniti novima. Te upotrijebi to, da se s lakoćom premjestiš na liniju stvarnosti kojoj pripadaš. Prije nego potrošiš mnoštvo energije i vremena, na kopanje po onome što i nisi ti. Na novoj liniji stvarnosti i svom alajnmentu. Prije nego odustaneš od svojih snova jer jedan dio tvoje nove stvarnosti te ne prepoznaje, te ti ne omogućuje ono na čemu radiš, kreni unutar sebe.

Zato se priključi programu Tajna manifestacije-Life rebranding i manifestiraj neočekivano. Nova grupa starta 28.02.2024., a do 28.11.2023. zgrabi 1200 € popusta na cash out uplate.

Za tvoj uspjeh, N

Podijeli članak s onima koje voliš!

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching