ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

Akashijski zapisi

13 May 2020 / Nera Crnčić
Akashijski zapisi
Slika Pixabay

Akashijski zapisi najstariji su zapisi povijesti, svih događanja, svakog živog, ali i neorganskog bića u postojanju, Univerzuma.

No nitko ne odlazi tako daleko, čak ni profesionalni čitatelji Akashijskih zapisa. Sve se svodi na poruke duše osobno. Tako da bi s lakoćom mogli reći Akashijski zapisi, zapisi duše. Zapisi njenog putovanja svake inkarnacije i/ili energetskog postojanja. Svake odluke koja je utjecala i kreirala određen rezultat kojeg proživljavamo.

Ti zapisi su svakako zapisi i prošlosti i sadašnjosti i budućnosti, a može im se pristupiti za najviše i najuzvišenije dobro. Najčešće ljudi traže ono što ne mogu nikako pojmiti, razaznati i/ili riješiti u ovom životu. Kad im nikako ne ide neko poglavlje života, koliko se god trudili raznim tehnikama, osobnog i spiritualnog razvoja poboljšati ili razriješiti segment određenog života.

Akasha predstavlja ether, prostor varijanti koji su se zbili, zbivaju ili će se zbiti u zapisima energije s najjačim naglaskom na konkretan događaj koji je zaista bio.

Taj energetski zapis je najjači, dominantan i vidljiv najviše. Bez obzira na određene aspekte i odluke koje su mogle biti poduzete naspram određene konkretizacije pojedinog aspekta života. Mi čak kada nešto pomislimo, to se pretvara u misao, u energiju, ta misao i energija ostaje zapisana u Akashijskom zapisu. Pošto danas, kao i od pamtivijeka imamo kanaliziranja iz Akashijskih zapisa, mnogih spiritualaca, gurua i sli, uvijek se i nailaze na razlike i to velike koje su utjecale na percepciju same povijesti, te čak i konsenzusne stvarnosti. Zato što je kanal čišći, a Reikisti uvijek imaju mogućnost pročistiti i održavati čistim svoj kanal za potrebe Akashijskog čitanja, rezultati bi trebali na osobnoj razini biti zaista podržavajući.

Fokusirat ćemo se sad na raznu duše i što su Akashijski zapisi naspram nje:

Slika Pixabay

Akaški zapisi su biblioteka (book of life) koja sadrži svete spise napisane o svakom životu kojim je naša duša putovala.U Akashijskim zapisima jest svaki naš trijumf, izazov i poduzete zadatke, ishod, print duše tog života, čitava esencija dušeOni sadrže ugovore, zavjete i obećanja koja smo dali sebi i drugima. Također u ovom nevjerojatnom carstvu možete otkriti najvišu bit duše i najvišu svrhu duše. Dok se koristi pristup zapisima i Reiki simboli, rezultati će biti sjajni.

Pa kako su snimljeni, ovjekovječeni ti zapisi? Najčešće i najshvatljivije objašnjenje!

Svako biće ima svoju frekvenciju na kojoj obitava, svako ima i izraz esencije različitosti iz jednote iz koje potječemo. To je ono što bi laički nazvali autentičnošću izražaja duše, koja može biti izražena ili pak potisnuta. A sva naša djelovanja, misli, emocije, akcije, konkretizacije kod energetskih znanosti svoje se na određenu suptilnu energiju, koja postoji, ‘jest postojala ili će tek postati’. No Akashiski zapisi sadrže upravo to. Zapise duše i njenog putovanja u prostor-vremenskom kontinuumu. Dakle u zapisima je sadržana određena frekvencijska pojavnost o nečemu što je netko proživio, bio, jest ili pak bude. Kao što sam napomenula u današnjem svijetu mnogo je manifestacijskih tehnika kojom ko-kreatori kroz izravnu manifestaciju ili npr. Zakon atrakcije mijenjaju određene ishode svojeg bivstvovanja, no najjači zapis i očitanje imat će stvaran događaj prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti.

Zato kada ulazimo u Akashijske zapise iščitavamo frekvenciju stvarnog učenja, blokade, ili koraka koji bi mogli poduzeti za pojavnost određenog ishoda u stvarnosti. Mnogi ulaze u zapise i editiraju ih, na ono što je bilo u prošlosti, no mnogi se slažu da editiranje može imati kataklizmički efekt po dušu, kojoj se može produbiti određena karmička problematika. Svakako ako su učenja grozna ili detalji nekog učenja teški većina zamoli vodstvo, Mastere ili čuvare da sami promijene frekvenciju kako bi se pojavnost materijalizacije današnjosti razriješila.

Samovoljno mijenjanje može imati neatraktivne posljedice.

Da li je taj dio istinit napram mnogih ‘lažnih’ uvjerenja koja živimo u ovoj stvarnosti, ne bih ulazila, no svakako sam stavila jedno od vjerovanja koje je tisućama godina, prisutno u Akashijskim zapisima. Ono što treba promijeniti svakako možete ostvaiti čuvarima, uz konzultacije s njima. Ako se sjetimo svi i filmovi i serije, pokazuju da mijenjanjem prošlosti ima nekog kauzalnog efekta promijenjene stvarnosti sadašnjeg trenutka. Stoga tebi ostavljam da li je za najviše i najuzvišenije dobro mijenjati frekvenciju zapisa samovoljno, nečeg davnog ili budućeg. Akashijski zapisi ‘skrivena knjižnica čovječasntva’ i svake duše koje je ikad kročila planetom, koji sadrže nivoe učenja duše, najčešće pojedincima služe kako bi, ostvarili duboku konekciju sa sobom i učenjima koja služe evoluciju duše i kvantnom skoku svijesti.

Ovakvo učenje i čitanje frekvencijskih zapisa poznato je dugi niz godina i seže daleko u prošlost, kao načinom za otkrivanje zapisa duše.

Akashijski zapisi
Slika pIxabay

Kvantni Akashijski zapisi granaju se na nekoliko multidimenzija, no najčešće se koriste na osobnom planu, istraživanja prošlih pojavnosti u materijalizaciji planeta određene osobe. Čak i taj dio na individualnom planu može poslužiti;

Da znamo svoj životni plan.

Da znamo kakve karmičke dugove nosimo.

Za živjeti život iz snova.

Da znate koji su odnosi ili situacije za vaše najveće dobro.

Da biste dobili jasnoću o određenim izazovima u vašem životu.

Razumjeti određene obrasce ponašanja i uvjetovanost uma.

Da saznate o svojim prošlim životima.

Da znate kako vaši prošli životi utječu na vas u svakom vašem događaju itd.

Kako pristupiti Akashijskim zapisima?

Akashijski zapisi
Slika Pixabay

Jedna od svakako najpopularnijih metoda jest velika energetska knjižnica, u kojoj vodiči, čuvari i Masteri čuvaju zapise o svakoj duši ikada utjelovljenoj. Iako je Akasha dublji pojam, zadržat ćemo se onome što svakako najviše zanima pojedince u svakodnevnom životu. U tim se zapisima prati evolucijski napredak duše, tako da kod određenih zastoja ili teškom prelaženju prepreka, može se iščitati što stoji na putu do novog stupnja spiritualnog razvoja.

Ti kvantni frekvencijski zapisi-Akashijski zapisi-pomažu pojedincu da živi najbolju verziju sebe u sadašnjosti.

Akasha se može služiti i kao ogledalo budućnosti s obzirom na mogućnost izbora i djelovanja, kao pogled koji obasjava određeni put, kod određenog djelovanja. No najmanje se koristi za to već najčešće za razrješavanje neke veće prepreke koja nije bila uklonjena drugačijim pristupima. U Akashijsko-astralne zapise najčešće će ulazi otvaranjem molitve za pristup i zaštitu, pristupom vodičima i Masterima. Nakon pogleda u zapis, te dobivanja odgovora, simbolom, frekvencijom, riječima, zahvaljuje se i zatvara odjavnom molitvom. Tako se najčešće radi, pa ću taj dio i objasniti.

Također Reikistima drugog stupnja simbolom bez prošlosti, sadašnjosti i budućnosti pojačava se djelovanje, čitanje, mirnoća i sklad primljenih poruka, kojom dušu rješavaju obligacija, uvjeta, zavjeta ili saznaju što je na putu potpune sreće i blagostanja za ovaj život. Može li se ulaziti bez molitva i otvaranja? Može.

No kako ja i za Reiki univerzalnu životnu energiju molim, pristup Vrhovnom Apsolutu, na početku djelovanja i učenja za rad kroz Akashu/Akashijske zapise slijedite protokol, za najviše i najuzvišenije dobro.

Jedna od molitva otvaranja:

Priznajem Sile Svjetlosti, Apsoluta, Kreatora, Tvorca

Tražim vodstvo, smjer i hrabrost da spoznam

Istinu, kao što je otkriveno za moje najviše dobro i najuzvišenije dobro. Svi su povezan sa mnom u jedno. O svjetlosti, Apsolute, zaštiti me od svih oblika egocentričnostiI usmjeri moju pozornost na posao koji je pred vama. Pomozi mi da upoznam (sebe) u Svjetlu Akashijskih zapisa, da vidim (sebe) očima Gospodara, Matera i čuvara zapisai omogući mi da podijelim mudrost i suosjećanje koje Učitelji, vodiči i voljeni imaju za (mene). Zapisi su sada otvoreni.

U meditaciji u kojoj si prije opustio um, duh i tijelo, otvorio se u potpunosti za primanje, tražio vodstvo koje je veće i inteligentnije od svih nas zajedno, naći ćeš se u frekvencijskoj knjižnici, s mnogo hodnika, polica i knjiga. Tvoji vodiči će te pričekati te povesti do tvoje knjige zapisa, duše koji su ti potrebni. U svemu je bitna namjera, stoga ako rješavaš zašto ti npr, ne idu odnosi u ljubavi, imaj spremna pitanja koja ti trebaju, kao i otvorenost na odgovore. Vježba čini majstora, stoga ne brini ako smatraš da si loš u tome. Ili ako imaš dojam da nikako ne dobivaš odgovore, odnosno da ne možeš iščitati frekvencije.

Ponavljam vježba čini majstora.

1.Koristi svoje službeno ime, no kojim se danas koristiš, ako si mijenjao prezime, dakle ono kojim se koristiš danas.

2. Jednom naglas pročitajte uvodnu molitvu od vrha do dna, koristeći “sebe” kako je naznačeno u trećoj strofi zagradama.

3. Zatim se vratite na treću strofu, ponavljajući u tišini dva puta, koristeći svoje trenutno službeno ime.

4. Tada misleno ili naglas konstatiraj “Zapisi su sada otvoreni.”

Reikisti 2 stupnja, svakako trebaju koristiti 3 simbol. Kojim se iscjeljuje prošlost, sadašnjost i budućnost.

Dopusti si biti u energiji Akashe. Upotrijebi svoje riječi da opišeš kako ti je biti ovdje, čak i ako ti se čini vrlo uobičajenim. Energija putuje po formiranoj riječi. Nalaziš se zaštićen u zoni suosjećanja, mudrosti i živosti, svetom utočištu za duhovnu praksu unutarnjeg istraživanja. Ako imaš drugačiji doživljaj od knjižnice statične zapiši. Ako imaš osjećaj putovanja svjetskosti i frekvencija upamti zapiši. Ovo je dovoljno da počnete. Znam da, budući da si bio vođen da ovo pročitaš, možeš uspostaviti duboku vezu sa svojom dušom kroz svoje Akasijske zapise. Daj sebi priliku! Ovo nije magija, već duhovna praksa koja uključuje predanost, vrijeme i pažnju.

U ovom boravku možeš razrješavati ono što te sprečava za boljitak i osviještenost u ovom životu. Neke od stvari koje ljudi često traže, kao odgovor u Akashi su

Kako moji prošli životi utječu na moj sadašnji?

Koji su to karmički dugovi koje moram/želim/imam obligaciju podmiriti ili moram platiti?

Koje su moje emocionalne blokade?

Krećem li se pravim putem?

Zašto imam problema na ljubavnom, zdravstvenom, financijskom, polju?

Najčešće vam odgovori dolaze kroz bljeskove ili vizije ili poput slika ili poput videa na platnu projektora. Dok vježbate, ponekad ćete odgovore dobiti dok sami postavljate pitanja, ili biste također mogli osjetiti odgovor dok vam dio tijela može trnuti ili stegnuti kako bi označili da je ono što čujete ili osjećate ispravno. U mislima možete, vidjeti, simbole, frekvencije, slike, čuti pitcheve, glasove, vidjeti projekcije slike/videozapise na ekranu. Nije važno kako će vam doći odgovor. Uvijek ćete dobiti informacije koje tražite.

Ili dolaze onim putem kojim i primate svakodnevne downloadove i informacije kroz Reiki i Akashijske zapise o nekome, nečemu ili sebi.

Zato povodite se onom intuicijskom sposobnošću na koju se najviše volite oslanjati jer vam daje najtočnije podatke i kanaliziranja. (CLAIR-ovi i njihove izvedenice).

Dobra je praksa uvijek zapisati informacije primljene nakon sesije, jer će to iskustvo dublje integrirati u vaše biće. Uobičajeni koraci pristupa zapisima su: meditirajte, pristupite, pitajte, zapišite i zahvalite ili meditirajte, pristupite, pitajte, zahvalite i zapišite.

Akashijski zapisi-Završna zahvalna molitva zatvaranja!

Zahvaljujem Učiteljima, Vodičima i voljenima na njihovoj ljubavi i suosjećanju.

Zahvaljujem Gospodarima i Čuvarima Akaškijskih zapisa na njihovom vodstvu i vremenu. I želio bih zahvaliti Svetom Duhu Svjetlosti za svo znanje i iscjeljenje.

Zapisi su sada zatvoreni. Amen.

Zapisi su sada zatvoreni. Amen.

Zapisi su sada zatvoreni. Amen.

Evo ovo je jedan od načina na koji možete pristupiti. Neki drugi su hipnoza, auto hipnoza, regresija, Reiki načini. Za vježbanje Reikista 1 stupnja, ova vježba je odlična i dovoljna.

Zanima li te rapidna tranformacija i više ovakvih teme, priključi se besplatnoj grupi Heal Point Coaching.

S ljubavlju,

Nera

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching