ASK ME ANYTHING. EMAIL NERA

BLOG

3. konglomerat matrixa u manifestaciji

13 May 2020 / Nera Crnčić
3. konglomerat matrixa

3. Konglomerat Matrixa jedan je od težih konglomerata (forme koja ne propušta energiju) u manifestaciji.

Počinješ nešto kroz teoriju i praksu manifestirati i što je ta manifestacija (materijalna realizacija nekog cilja), dalja od verzije tebe koja si sada krš i lom će biti jači.

3. konglomerat matrixa glasi: sve se pogorša.

Npr. manifestiraš biznis, prvih pola milijuna eura, a npr. radiš 9-5 i u minusu si npr. nekoliko tisuća eura…

Recimo da je takva manifestacija trajnog ostvarenja tebe kao Bizz ownera s odličnom dobiti, puno dalja linija stvarnosti od, toga da primjerice samo se izvučeš iz minusa.

I počneš s tehnikama manifestacije, radiš na tome, učiš i implementiraš. Prođeš prvi konglomerat kad se nakon određenog ulaganja energije, znanja i tehnika jednostavno ne događa ništa (no znaš da te očekuje nekoliko konglomerata, pa eto OK si).

Pa radiš i nastavljaš, primjećuješ i kvantne skokove (npr. nadrealne promjene stvarnosti fizičkog svijeta), ima nekih promjena, sve polako i sigurno oslikava cilj, ali dolazi 2. konglomerat. Najednom se život iskomplicira, tebi, svima oko tebe. Ne toliko da pukneš, ali dovoljno da više nemaš vremena za kvalitetnu prasku ulaganja energije svojem cilju/evima.

I tada, ta-da, uskoro nastupa i 3. konglomerat matrixa.

On jednostavno što je dalja linija tvoje nove stvarnosti je ‘jači’, progresivniji, teži.

Dakle vratimo se na cilj, ostvaruješ posao svojih snova s mega financijskom slobodom iz zamarajućeg i iscrpljujućeg posla od 9-5, s minusima.

E tada se može dogoditi, a najvjerojatnije i hoće da u jednom trenu ostaneš bez posla, primanja i sl. sve sušta suprotnost tvoje manifestacije.

Pretprogramirane energije ovdje su da te vrate, na mjesto kotačića, kreiranja, tj. življenja realnosti koja ti ne odgovara. A taj konglomerat slomi mnoge. Jer npr. ako samo manifestiraš da se izvučeš iz minusa ili dugova, ali i dalje da si na poslu koji ti ne odgovara, kad dođe treći konglomerat 2-3 puta iskrsnut će ti neke neatraktivnosti vezane uz veće izdatke i basta. Ti ćeš i dalje nastaviti ka svom cilju najvjerojatnije, jer izlazak iz minusa tvom biću nekako i izgleda moguć, pa se nećeš dugo kolebati kod zastoja 3. konglomerata matrixa.

No kad se upuštaš u nešto sasvim novo, ono što možda i lomi cijeli sistem transgeneracijske linije (kodovi imprintatni u DNK, po liniji rodovnog stabla), gdje nemaš pojma koliko dugo će ti trebati na novu liniju stvarnosti i za ostvarenje manifestacije, te kad ti je cilj mega, a dogodi se krš i lom, sušte suprotnosti, realno je da ćeš se prvo pitati što sam si napravio od života.

Također te pretprogramirane energije, jednostavno će se truditi poravnati te. Tako, da se sa strahom uvjeriš, jao koja sam budala, bolje odmah drugi posao i da se pokrijem ušima. Ok je uzmi drugi posao, ali nastavi se kretati ka cilju.

Taj 3. konglomerat matrixa ne bi ni aktivirala/o. Da nisi već na liniji stvarnosti ostvarenja svog cilja.

Konglomerati također će biti, popraćeni, pogotovo taj treći, raspadom i ostalih stvari koje te sprečavaju na ulazak u liniji stvarnosti svojeg obilja.

Zato i u tom trećem konglomeratu ne posustaj, jer skoro si na cilju.

P.S. ovo vrijedi samo za pro manifestatore, oni kojima ovakve stvari događaju pod ala ‘prirodno’ ne radi se u konglomeratu.

Za tvoj uspjeh
Skill Energy Coach

P.S.S. upisi program Life Rebranding i nauči kako stati na novu liniju stvarnosti, link u komentaru, prijave inbox. Start 28. 2. 2024. Trajanje 25 tjedana.

Podijeli članak s onima koji manifestiraju, punom parom.

Newsletter

Subscribe to our newsletter, you will be the first to be informed of our new design and innovation, news and latest space exploration articles and special offers. Thanks to your registration.
    Note : By registering you agree to our terms and conditions.

    CONTACT

    Da bi kreirao iz domene obilja, potrebno je riješiti se stahova!
    Dogovori konzultacije i probudi svoju autentičnost!

    Reiki tretmaniReiki edukacijeTheta healing konzultacijeCoaching